Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Új szereplő érkezett a Mátyás király térre. Alíz és Szabi nagymamája, azaz Fekete Bözsi. A talpraesett, józan gondolkodású, gyakorlatias asszonyt Szilágyi Zsuzsa színművésznő alakítja.

Karaktere merőben más, mint lány unokája, mivel hisz abban a felfogásban, hogy a nőkre és a férfiakra vonatkozó szabályok mások: egy nőnek az a feladata, hogy gondoskodjon a családjáról, míg a férfinak, hogy eltartsa azt.

A Fekete család legújabb tagjának életfelfogása távol áll a fővárosi életviteltől, így ez bizony okoz majd gondokat a mindennapokban.

Azt, hogy milyen bonyodalmak várnak a Szilágyi Zsuzsa által megformált karakterre, hamarosan kiderül, de az már biztos, hogy jóval tovább marad Barátok közt, mint azt unokája Alíz szeretné. Szilágyi Zsuzsa számára akadt ismerős arc a sorozat színészei között, hiszen Németh Kristóffal évek óta együtt dolgozik a Budapesti Kamaraszínházban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!