Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Dobos Anikó 40 éves varrónő, két gyermek édesanyja. 1995-ben kötött házasságot férjével, a kapcsolatból igazi nagy szerelem lett, ami egyben a mély barátságot is magában hordozta. Sok éven át boldog házasságban éltek, ám, ahogy telt az idő, a férje elhidegült tőle és már nem tartotta igazán érdekesnek és talpraesettnek.

Anikó nem tudott mit kezdeni magával és a kialakult, új helyzettel, rosszul esett neki, hogy az ágyból már csak a televíziót nézik, fekszenek egymás mellett csöndben, a teljes elhidegülést érezte párja részéről, aki valóban elfordult tőle. Az önbizalma teljesen odalett, nem érezte magát egyáltalán nőnek.

A 40 éves nő gyakran hallgatta Pink Perfect című számát, ami egy lány kivirágzásáról szól és arról, hogy bárki lehet szép és magabiztos. Ő is erre vágyott, a dalból merített erőt az első lépéshez, és elkeseredés helyett felkereste Lakatos Márk stylistot. Rájött, hogy először neki kell megváltoznia, és akkor talán a férje is másképp tekint rá, észreveszi benne újra az egykor csinos és izgalmas nőt. Nagyon elégedetlen lett az évek alatt önmagával, többek között a haját, a hasát és az arcbőrét, valamint a melleit nem szerette.

Márk többnyire nem ért egyet a túlzott mellnagyobbítással, csak, ha valóban szükséges a beavatkozás és természetesen arányos a kiválasztott méret. Az anyuka új, alakjához illő méretű melleket kapott, felvarrták a szemhéját, ráncai kisimultak, a felső ajkát kicsit feltöltötték: igazi dögös nővé varázsolták a szakértők. Az átváltoztatás olyan jól sikerült, hogy Anikó nem ismert magára a tükörben. Visszanyerte már elveszettnek hitt önbizalmát, újra igazi, szexi nőként tekint a jövőbe és végre jól érzi magát a bőrében. Anikó élete most kezdődik csak igazán!

Kíváncsi a végeredményre és Anikó elképesztő átváltozására?
Én is szép vagyok – szerda esténként 23.20-kor a Tv2 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!