Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Budapesten a Márvány és Alkotás utca sarkán egy hónapon át látható az az épületháló, amely az RTL II sztárjait mutatja be. A csatorna október 1-jén indul.

Az RTL II műsorvezetői: Oroszlán Szonja, Csonka András, Friderikusz Sándor, Rábai Balázs, Máté Krisztina.

Oroszlán Szonja és Csonka András a Szombat Esti Láz műsorvezetői lesznek, Máté Krisztina tovább nyomoz Forró Nyomon, Rábai Balázs az RTL II Híradó műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, Friderikusz Sándor pedig a Legyen Ön Milliomos! vetélkedővel vár Titeket.

Folytatódik a Heti Hetes, és hamarosan az is kiderül, hogy Delhusa Gjon mennyire ért a nők nyelvén az I love Gjoni című párkereső realityben.

Sorozatokból sem lesz hiány az új csatornánál. Az RTL II -n láthatjátok majd az Egy rém modern családot is! A tizenegy Emmy-díjjal és egy Golden Globe-díjjal jutalmazott széria egyik főszereplője Ed O’Neill, aki korábban Al Bundyt alakította az Egy rém rendes családban. Jön Christian Slater főszereplésével az Elfelejtve (The Forgotten), Jerry Bruckheimer  által jegyzett Életre-halálra (Chase) című krimi, és az A nagy svindli (White Collar) is.

Az RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna lesz, amely a prémium sajátgyártású műsorok mellett a világ sorozatkínálatának legjavából válogat. Számos magyarországi premierrel jelentkezik már indulásakor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!