Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Minimax gyermekcsatornán március eleje óta Peppa Malac egyet jelent az esti mesével. A nagysikerű brit animációs sorozat főszereplőit március 26-tól a gyermekek saját, elképzelt álomvilágukba helyezhetik egy rajzpályázaton.

A 104 részes sorozatban Peppa és barátai közel négy hónapon át, a hét minden napján, este 18:50 –kor köszöntik a gyermekeket a Minimaxon. Peppa és családja napról napra újabb izgalmas élményeket él át. Peppa imád játszani, öltözködni, és sáros pocsolyákban ugrabugrálni. Minden kalandja boldogan és hangos nevetéssel végződik.

A lelkes nézők előtt itt a nagy lehetőség, hogy kitalálják saját történeteiket. A Minimax csatorna weboldalán március 26-tól hirdet rajzpályázatot, amelyen a gyermekek megrajzolhatják Peppa és családja, valamint barátai egy napját. A karaktereket letölthetik a honlapról, tetszőlegesen kiszínezhetik őket, majd egy általuk kitalált világba helyezhetik a mesefigurákat. Ezután már nincs más dolguk, mint lefotózni vagy beszkennelni az elkészült alkotásokat. Így megtudjuk, hogy Magyarországon a nézők milyennek is látják igazán Peppát.

Peppa Malac: a hét minden napján, 18.50-kor a Minimax műsorán


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!