Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Végzetes természeti katasztrófa, vámpírok és gyilkos óriás pókok. Továbbra is akciódús filmekkel csábítja nézőit szerda este a képernyő elé a Universal Channel. Képernyőre kerül a Szuperciklon, a Vámpírnemzet és a Póktámadás.

Míg a szombat esték inkább a drámai és romantikus filmeké, addig szerda esténként a főszerep az akcióé. A Universal Channel felpezsdíti a szürke hétköznapokat. November 14-én a Szuperciklon-ban egy, az Amerika keleti partját fenyegető vihar borzolja az idegeket.

Az igencsak aktuális témájú moziban egy kőolajfinomító is veszélybe kerül. De az se csüggedjen, aki inkább a vámpír történetek rabja. 21-én a vérszívók és az emberek közötti nehézkes fegyverszünet kerül veszélybe a futurisztikus Romániában. A Vámpírnemzet című film után pedig óriás pókok tartják majd rettegésben a csatorna nézőit. A november 28-i akciófilmben ugyanis egy New Orleans-i földrengés után hatalmas nyolclábúak lepik el a várost.

Akciófilmek minden szerdán a Universal Channel-en 21:20-kor!

november 14. – Szuperciklon
november 21. – Vámpírnemzet
november 28. – Póktámadás


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!