Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tartalom és az időpont nem változik, csak keddről szerdára kerül át a Házon Kívül és a XXI. Század.

A két díjnyertes riportműsor, alkalmazkodva a piacvezető kereskedelmi csatorna tavaszi műsorstruktúrájához, ezután más napokon jelentkezik. A Legyen Ön is Milliomos! után következik majd a Házon Kívül, utána pedig a XXI. Század legújabb adását láthatják a nézők.

Korábban nagy visszhangja volt annak a riportnak, amelyben a Házon Kívül stábja egy családon keresztül azt mutatta be, hogyan lehet megélni 47 ezer forintból. A holnap esti adásban azt járják körbe, hogyan élnek azok, akiknek még ennyi sem jut egy hónapra. A szerdai Házon Kívül című adásban egy háromtagú család mindennapjait ismerhetik meg a nézők, akik havi 22800 forintból próbálnak megélni. Az összegből 14 ezer forintot gyógyszerekre költenek.

A XXI. Században a magyar származású Marcel Breuer világhírű építész és formatervező, illetve a legendás színész, az egykori Jugoszláviából származó, de az egykori NDK-ban élő Gojko Mitic életét mutatják be.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!