KezdőlapBulvárTVÚj szereplők és régi ismerősök a Jóban Rosszban folytatásában

Új szereplők és régi ismerősök a Jóban Rosszban folytatásában

-

A Jóban Rosszban rajongóinak már nem kell sokáig várni, augusztus 21-én végre visszatér a képernyőre a TV2 sikersorozata. Bőven tartogat meglepetéseket és fordulatokat az idei ősz, elég csak a nyár eleji évadzáró eseményeire gondolni: Balázst letartóztatták, István összejött fia barátnőjével, Andrea pedig kirohanása közben egy tányért vágott Füredi fejéhez. Azonban nem csak az ő életük bonyolódik tovább Csillagkúton.

Fotó: Schumy Csaba
Fotó: Schumy Csaba

Két hónap után, augusztus 21-én folytatódik a TV2 műsorán a Jóban Rosszban és végre kiderül, mi lesz Betty és Balázs szerelmével, kilábalnak-e Halászék a házassági válságból, és az is egyértelművé válik, miért törnek egyre durvább dührohamok Andreára. Persze Csillagkút többi lakója sem unatkozik majd. Bodolaiék például ismét a Harley Fesztiválon buliznak, ahol egy indiai producert megtestesítve Joshi Bharat is feltűnik. Gyöngyi és Emil életét a vörös szépség szigorú apja, György nehezíti. Luca iskolába megy, de Gergő modell karrierje is érdekesen alakul. Ráadásul az is előfordulhat, hogy Konrádra újra rátalál a szerelem…

Jóban Rosszban új epizódokkal augusztus 21-től minden hétköznap este a TV2-n!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet