Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Én Is Karcsú Vagyok

Én is karcsú vagyok címmel szerdán indul Lakatos Márk vadonatúj műsora a TV2-n. Hazánk egyik legismertebb stylistja február 27-től fogyni vágyó hölgyeket – és egy férfit – alakít át.

Lakatos Márk az Én Is Szép Vagyok című műsor két szériájával tavaly összesen 24 hölgynek segített, hogy megtalálják a nőiességet, a szépséget és a magabiztosságot önmagukban. A sikeres műsor után hazánk egyik legismertebb stylistja ezúttal kifejezetten a fogyni vágyóknak segít.

Az Én Is Karcsú Vagyok című műsorban tíz nő és egy férfi kap lehetőséget arra, hogy Lakatos Márk és Dr. Tóth Tamás obezitológus segítségével megszabaduljon felesleges kilóitól és nyárra újra formába hozza önmagát. Minderre 2 hónap állt a szereplők és a szakemberek rendelkezésére. Ennek az időszaknak átváltozásait, nehézségeit, végül pedig látványos eredményeit mutatja be az új műsor 12 héten át a TV2 képernyőjén.

Én is karcsú vagyok – február 27-től minden szerda este a TV2-n!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!