KezdőlapBulvárTVVagány szépfiúk a Nickelodeon tinisorozatában

Vagány szépfiúk a Nickelodeon tinisorozatában

-

big-time-rush-2

Még több zene, még több stílus, még több őrület! Március 11-től, hétfőtől vasárnapig, 20:30-tól visszatér a Big Time Rush csapata! A jéghokisból lett popsztárok, a macsó és mindig laza Kendall, James, Carlos és Logan legalább olyan népszerűek, mint Justin Bieber, ráadásul képesek arra, amiről minden garázszenekar álmodozik: fellépéseik során sikongó rajongók százaival töltik be az éppen őket vendégül látó stadiont!

Mi történik akkor, ha a nappaliban álmodozó tizenéves tényleg megcsinálja, és lemezszerződést kötve Hollywoodba költözik? Hőseink ajtaján bekopog a várva várt lehetőség és hamarosan igazi tinisztárokká válnak! A Big Time Rush laza hangvételével, dallamos zenebetétjeivel és szerethető főhőseivel mutatja meg a tiniknek, csodák márpedig vannak!

Az óriási sikerű sorozat 2010-es kezdése óta olyan vendégszereplőket vonultatott fel, mint az X-factor zsűritagja, a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger, minden idők egyik legvagányabb rappere, Snoop Dogg, vagy éppen az American Idol győztese, Jordin Sparks. A Big Time Rush a hamarosan megrendezésre kerülő Kids’ Choice Awards egyik nagy esélyese. Két kategóriában is győzedelmeskedhet a zenés tinisorozat, amiben már az iCarly főszereplőnője, Miranda Cosgrove is énekelt.

big-time-rush-1

Az első lemezszerződés, a lányrajongók mindent elsöprő hada, hogy a frissen megalakult zenekar nyugodtan végig sem tud sétálni az utcán, mind olyan tényezők, amikkel a srácoknak meg kell birkózniuk. Összeegyeztetni a fellépéseket az iskolába járással, játszani a rosszfiút, mikor másra sem vágynak, mint hogy nyugodtan megnézhessék kedvenc sorozatukat este a tévében, egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt Kendallék kezdetben gondolták. Ráadásul egy zenész legnagyobb gyengesége az ihlethiány lehet, amivel a Big Time Rush is korán szembesül. A zenekar azonban kitartó, elkészül a sztárcsapat első klipje, több sikeres csatát vívnak kiadójukkal, ráadásul a második évadban a Big Time Rush révbe ér. Turnéra indulnak.

2013 tavaszán, a világkörüli turné utolsó állomásán mi, nézők is bepillantást nyerhetünk egy igazi szuperkoncert háttérmunkáiba, láthatjuk a fiúkat, ahogy lámpalázukkal küzdve, kissé remegő lábbal, mégis magabiztosan felsétálnak az őket éljenző közönség elé. Azonban amikor visszatérnek otthonukba, egy dolgot nem hagyhatnak a hátuk mögött: az óriási sikert, amely minden sarkon rájuk integet. A Big Time Rush négy egyszerű, mégsem mindennapi zenész kalandjait kíséri figyelemmel, így megmutatva a fiatal korosztálynak, hogy az álmok igenis megvalósíthatóak!

Big Time Rush – március 11-től, hétfőtől vasárnapig, 20:30-tól az MTV Hungary műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet