KezdőlapBulvárTVVV Attila nyerte a Való Világ 5-t

VV Attila nyerte a Való Világ 5-t

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappaliban”, vasárnap este azonban Seherezádé búcsúzott elsőként, a két fiú, Attila és Csaba régen várt Párbaja vette kezdetét! Kettejük közül VV Attila lett a Való Világ 5 győztese!

160 napig élt a Villában VV Attila és VV Csaba, ma este előbbinek kedvezett a szerencse, 68%-os aránnyal elnyerte az RTL Klub valóságshowjának főnyereményét.

A Bors szerint Attila hamarosan saját műsort kap az RTL Klubnál.

Attila már a villában bemutatta, milyen jó műsorvezető – az Attila-shownak már az első adás után hatalmas sikere volt, a Való Világ rajongók internetes blogjaikban rendszeresen beszámolnak a sokszor pattanásig feszült indulatokat gerjesztő adásokról. A beszélgetős műfaj a jelek szerint nagyon fekszik Attilának, aki gond nélkül mondja el a felvezető szövegeket, és hihetetlen rutinnal irányítja a beszélgetések menetét.

Attila a média világában nem mozog ismeretlenül, a múltban internetes újságot szerkesztett, egy motoros magazint üzemeltetett, kiválóan kommunikál, és ami a lényeges, szelíd határozottsággal képes irányítani egy műsor menetét. Nem kétséges, hogy született műsorvezető, akire a hírek szerint az RTL Klub vezetősége is szemet vetett, írja a Kiskegyed.hu.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet