KezdőlapTVX-FaktorTóth Andi nyerte az X-Faktort!

Tóth Andi nyerte az X-Faktort!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egész hétvége az X-Faktorról szólt az RTL Klub-on, a döntő tétje nagy, hiszem ma este derült ki ki lesz 2014 nagy X-Faktor győztese. A tegnapi adásban Nagy Richárd esett ki a tehetségkutatóból, ma Tóth Andi, Horányi Juli és Benji között dőlt el a nagy játszma.

toth_andi

Négy produkcióval álltak színpadra az X-Faktor versenyzői, azaz Andi, Juli és Benji, hiszen ők maradtak még bent a mai döntőbe. Nagy izgalmakkal várták a mai napot a versenyzők, mindenki a nagy győzelemre hajt. A finálé első kiesője Benji volt, a nézőktől ő kapta a legkevesebb szavazatot. Elsőként Tóth Andi jutott a döntőbe, majd Horányi Juli, aki örömében fetrengett a színpadon.

Két női finalista még nem volt eddig az X-Faktorban. Szikora mentoráltjában látja az X-Faktort, így reméli, hogy az erdélyi 15 éves lány fogja megnyerni a 2014-es X-Faktort. Következett Tóth Andi a győztes dallal, amely a Legyek én! címet kapta.

“Igazán győztesként énekelted el ezt a dalt.”Tóth Gabi.

Little G szerint Juliban minden adott, hogy hosszú előadó legyen, a lány példakébe lehet gyereknek, fiatalnak és idősnek egyaránt.

“Ez abszolút világszínvonal véleményem szerint.” – mondta Little G, miután meghallgatta mentoráltjának Győztes dalát, de előtte arcon puszilta Szikora Róbertet, aki igen dicsérő szavakkal illette Julit, noha pont mentoráltjának ellenfele.

A nézők szavazatai alapján Tóth Andi nyerte az X-Faktort 2014-ben!

Forrás: Doily.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet