Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

malek-milkos

Döbbenetes kijelentést tett tegnap este az X-Faktor egyik mentora. Malek Miklós kijelentette, többé nem vállal mentori szerepet, így jövőre már nem láthatjuk a mentorok között.

Vasárnap este immár harmadik alkalommal avattak X-Faktor győztest. Antal Timi és Oláh Gergő között kemény verseny folyt, mindketten nagyszerű énekesek és megérdemelten vonultak a fináléba. Az X-Faktor eddig jól megszokott stílusa szerint idén is férfi nyerte a tehetségkutatót.

Antal Timi mentora, aki többször is sírva fakadt a műsor alatt mentoráltja produkciója során, elmondta már egy éve meghozta ezt a döntését, és nem vállal több szereplést a műsorban, annak ellenére, hogy 2013-ban ismét lesz X-Faktor az RtL Klub-on.

“Nagyon szép kirándulás volt, és mindenkinek nagyon sok köszönettel tartozom, mert rengeteget tanultam magam is, de elképesztő sok stresszel jár egy ilyen féléves elfoglaltság. Nagyon megvisel emberileg és minden más szempontból is. Úgy gondolom, eljött az idő, hogy tovább lépjek, és a kritizálás helyett én magam is azzal foglalkozzak, amihez a legjobban értek, és amit a legjobban szeretek: zenéljek” – nyilatkozta a Hír24-nek Malek Miklós.

Malek Miklós elmondta, hiányozni fognak neki az énekesek és mentortársa, de majd a tengerentúlról fogja továbbkísérni pályafutásukat, nézőként.

Íme Antal Timi produkciója, amely sírva fakasztotta Malek Miklóst.

Fotó: Bársony Bence


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!