Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bemutatták Amy Winehouse és Tony Bennett „Body And Soul” című közös duettjét a hozzá tartozó klippel az énekesnő születésnapja alkalmából

A „Body And Soul” című dalt és a hozzá tartozó videoklipet Amy Winehouse és Tony Bennett a londoni Abbey Road Studiosban rögzítették 2011. március 23-án. A közönség szeptember 14-én láthatja teljes hosszában az elkészült felvételt, éppen Amy születésnapja alkalmából. A „Body And Soul” az utolsó dal, melyet Amy Winehouse július 23-i halála előtt rögzített. Amy Winehouse ezen a napon lenne 28 éves.

Tony Bennett a következőket nyilatkozta: „Nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban, és Amy nagyon boldog volt amiatt, hogy aznap milyen jól sikerült énekelnie. Szerintem egyszerűen briliáns volt, és ez a felvétel tökéletesen örökítette meg egyedi művészetének lényegét. Ritka nagy tehetség volt.” A dalból és a hozzá készült klipből származó bevételeket az énekesnő családja által alapított Amy Winehouse Foundation kapja, mely különböző, gyerekekhez kapcsolódó ügyeket fog támogatni.

Az MTV Networks hazai idő szerint ma 12 órakor mutatja be a videót. Az MTV, a VH-1, az MTV Hits, valamint az MTV U minden órában lejátssza majd a klipet. Az online premierre a Vevo/YouTube és az MTV.com weboldalakon kerül sor, míg Amerikában országszerte játsszák a rádiók is ezt a különleges dalt ma reggeltől.

A felvételek az Oscar-díjas Dion Beebe (Chicago, Egy gésa emlékiratai) nevéhez fűződnek, és egy a Tony Bennett életéről szóló, jelenleg is készülő dokumentumfilm részeként rögzítette őket. A „Body And Soul” című dal egy azon 17 dal közül, mely felkerül Tony Bennett jövő hétfőn, szeptember 19-én megjelenő vadonatúj „Duets II” albumára. Az énekes 85. születésnapja alkalmából – amely 2011. augusztus 2-án volt – megjelenő korongon olyan híres művészekkel énekelt duettet többek közt, mint Lady Gaga, Michael Bublé, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Natalie Cole, Sheryl Crow, Norah Jones, és Aretha Franklin.

Amy Winehouse és Tony Bennett a stúdióban:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!