KezdőlapBulvárÚj hivatalos fotó jelent meg a királyi családról - Harry és Meghan...

Új hivatalos fotó jelent meg a királyi családról – Harry és Meghan Markle nincs rajta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Újabb portréfotót tett közzé a királyi család hivatalos közösségi oldalán. Károly és Kamilla, valamint Vilmos és Katalin is új címeket kaptak II. Erzsébet királynő halála után.

Az új portré, amelyen a négy királyi családtag egymás mellett látható, fekete gyászruhában, a Buckingham-palotában készült, II. Erzsébet királynő szeptember 18-i temetése előtti éjszakán. A fotó azon az estén készült, amikor a Buckingham-palotában tartott fogadáson vendégül látták a temetésre Londonba utazó világ vezetőit. Harry herceg és Meghan Markle nem szerepel a fotón.

A 73 éves Károlyt hivatalosan szeptember 10-én kiáltották ki az Egyesült Királyság uralkodójának, két nappal azután, hogy 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő.

A 40 éves Vilmost és Katalint III. Károly király mindössze egy nappal a királynő szeptember 8-án bekövetkezett halála után walesi herceggé és hercegnővé avatta. Új címükhöz hűen a pár a lehető leghamarabb Walesbe utazott, amint az gyakorlatilag lehetséges volt – mindössze egy nappal azután, hogy a királyi gyászidőszak véget ért.

A Vilmoshoz és Katalinhoz közel állók azt mondják, hogy Wales különleges helyet foglal el a pár szívében – itt volt az első otthonuk, ahol György herceg születésekor éltek is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet