Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy ideje már hallani lehetett, hogy Réka és Norbi tervezgeti a következő babát. Vágyuk pár hét alatt teljesült: Réka a Fókusznak elárulta, férjével harmadik gyermeküket várják!

Réka és Norbi sugárzik a boldogságtól, de nem volt ez mindig így: Schoberték a Fókusz kamerája előtt őszintén beszéltek az idáig vezető hosszú útról és azokról a megpróbáltatásokról, amelyekkel meg kellett küzdeniük.

Réka már rég óta szeretett volna egy újabb csemetét, ám kivárt, míg Norbi maga kéri, hogy legyen újabb gyerekük. A fitneszguru úgy érzi, most érett meg igazán az apaszerepre.

Réka a Fókusznak elmondta: gyermekeik születésekor nagyon nehéz időszakot éltek át. Norbi számára ismeretlen érzés volt az apaság, hiszen – mivel apa nélkül nőtt fel- nem hozott otthonról valódi apai mintát. Rékának hatalmas türelemre és szeretetre volt szüksége, hogy férje megtanulhassa, milyen csodálatos érzés édesapának lenni, ám végül sikerült elérnie.

Norbi maga beszélt arról, hogy korábban nem szerette a gyerekeket, a sajátjait sem, nem volt türelme hozzájuk és rossz néven vette, ha a gyerekek miatt korlátozva volt az élete.

Mára azonban azt érzi, hogy szeretne egy kis csecsemőt a karjában tartani, szeretne gondoskodni róla.

Réka először a Reggeliben nyilatkozott a babavárás részleteiről:

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!