Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Erre az egyre egyáltalán nem számítottunk.

Újra szerelmes Nádai Anikó, azt is elárulta melyik valóságsztárral jár

Alig egy éve szakított kisfia édesapjával Nádai Anikó, aki ma már ismét boldog, hiszen szerelmes. Az Anikó Show házigazdája nem másba esett szerelembe, mint a Való Világ győztesébe, Aurelióba.

Mindketten szerepeltek a Való Világban, igaz más más szériában, ám nem az RTL Klub valóságshowja hozta össze őket, hanem az Anikó show, amelyben közösen dolgoznak.

“Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édesanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval.” – mesélte a műsorvezető a Blikknek.

Mindketten hosszú távra terveznek, a műsorvezetőtő szerint Aurelióban egy magas intelligenciájú pasit ismert meg, aki csak eljátssza a bohócot.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!