KezdőlapBulvárUnited: Best of 1999-2010 - Egységben a legjobb United slágerek!

United: Best of 1999-2010 – Egységben a legjobb United slágerek!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az 1999-ben alakult United zenekart annak idején a közös zenei ízlés és gondolkodásmód hozta össze. Az alapvetően funk  zenén nevelkedett, profi zenészekből álló banda egysége azóta se csorbult, és bár napjainkra Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává vált, ugyanúgy az igényes, lendületes zene iránti szenvedély tartja őket össze.

Négy megjelent album (Az első…, A Nap felé, Keserű méz, Graffiti) egy koncert DVD (Unplugged Koncert) és egy digitálisan megjelent lemez (www.united.hu), számos szakmai díj, és legfőképpen a közönség szeretete övezte eddigi karrierjét a funky-pop bandának. A United pályafutása során számtalan emlékezetre méltó slágerrel gazdagította a hazai zenei palettát, amelyek – mind mennyiségük, mind színvonaluk jogán – mára beértek arra, hogy egy Best of lemezen foglalják össze több mint egy évtized sikeres munkásságát. Az albumon összesen 20 United gyöngyszem található, köztük például a felejthetetlen Hófehér Jaguár, a Keserű Méz, a Hárman párban és a Hajnalban még a nap is más című nóták… Elég csak ránézni ezekre a címekre, máris elkezdjük dúdolni a jól ismert dallamokat, melyek kitörölhetetlenül a fejünkbe vésődtek.

A Best of CD különlegessége, hogy egy unplugged felvétel (Funky Groove) és egy teljesen új dal, a Future Funk is megtalálható rajta, a jövőre megjelenő új nagylemez előhírnökeként.

– Mindig is erős egységet képeztünk emberileg, szakmailag és együttes energiaszintben. Azok, akik rendszeresen járnak a koncertjeinkre ezt testközelből is érezhették. Mindazt, ami az elmúlt 10 évben született, és hallható volt tőlünk, megpróbáltuk egy válogatáslemezbe belesűríteni. Ezt a dinamikus és sokszor szép, íves dallamokkal megtűzdelt világot foglalja össze ez az album, de időközben felnőttünk, és a közönségünk is felnőtt, úgyhogy másfajta irányokat is igényelünk zeneileg. Ezt az irányt képviseli az új nagylemez első dala, a Future Funk, ami a zenekar jövőjébe tekint! Ez egy új és nagyon izgalmas dimenzió! – foglalja össze Pély Barna, a United énekese.

A zenekar tagjai:

Ének, gitár: Pély Barna

Dob:Vadász Péter

Zongora és rap: Romhányi Áron

Basszusgitár: Mits Gergely

Track list:

1. Hófehér Jaguár

2. Keserű méz

3. Hárman párban (Funk mix)

4. Ébredj fel

5. Gyémánt éjszakák

6. Cocktail (United party mix)

7. Mondd még

8. Boni és Klájd

9. Hajnalban még a nap is más

10. Lüktet a zene

11. Igen vagy nem

12. A ritmus körbejár

13. Végső vallomás

14. Kinottünk a tegnapokból

15. Nincs ősz, nincs tél

16. A nap felé

17. Jégen táncoló

18. Véletlen vágy

19. Funky Groove

20. Future Funk

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet