Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi barátságos hangulatot varázsolt az otthonába, ráadásul az ételei is nagy sikert arattak.

Norbi betekintést engedett a magánéletébe és a családi otthonba. Megmutatta azokat a helyiségeket, ahol ideje nagy részét tölti, ha végre szerettei körében lehet. A lakás hangulatát a keleti stílusú tárgyak határozzák meg. A fitnessguru megmutatott egy olyan albumot is, amelyet feleségétől kapott: Réka Norbi kedvenc sportautóján pózolt szexis fehérneműben.

Schobert Norbi receptje:
Előétel:
Nobi kedvence – Bivalykolbászos pogácsa sajtkülönlegességekkel
Főétel:
Réka kedvence – Aszalt szilvával töltött libamáj baconbe tekerve krumplipürével
Desszert:
Lara kedvence – Epres jeges túrós rétessel

Miközben Norbi készítette a vacsorát, le kellett vennie a karikagyűrűjét, mert ő gyúrta az előételhez a tésztát. Norbi elmondása szerint most először vette le a gyűrűjét.

A vendégek mind speciális ajándékot vittek Norbinak: Gáspár Laci egy egyedi CD-t készített, amelyen saját kedvenc dalai szerepelnek, Kakasy Dóra pedig egy könyvet kapott utónevekkel, hogy könnyebb legyen eldönteni a tavasszal érkező legkisebb Schobert nevét.

Az est végén Norbi közös tornára invitálta vendégeit, de előtte felöltöztette őket. Hogy mennyire ízlett Tóth Gabinak a főétel, és melyik filmsztárt idézték a Vacsoracsata e heti sztárjai a záróprodukcióban, kiderül csütörtök (november 11.) este a Vacsoracsata legújabb adásában.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!