Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gáspár Győzike 2014. december 31-ig írt alá szerződést az Édes élet reality sorozat készítőivel, most mégis úgy döntötte felmond, mert nem hajlandó többet egy levegőt szívni feleségével, még a nagy gázsiért sem.

gyozike

Győzike már nem bírja a pörgést, a címlapokon való szereplést, nyugalomra vágyik inkább. Előfordulhat, hogy a szerződés megszegése miatt óriási perköltségbe keveredik, de őt már ez sem érdekli, csak mindenki hagyja nyugton élni.

“Kilenc hónap után otthagyom a TV2-t. Érzelmileg megvisel ez az egész időszak, nem vagyok már képes forgatni. Nem érdekelnek a címlapok, a szereplés, nyugalmat akarok. A szerződésem december 31-ig él, és persze többmilliós kötbérről is van benne szó, ha esetleg felmondanám, de engem már ez sem érdekel. Inkább vállalom a pereskedést, de én ezt nem csinálom tovább!” – fakadt ki Győzike a Hír24-nek.

Bea asszony és a roma énekes hatszor házasodtak meg, azonban mostanra úgy döntöttek, hogy már nem bírják tovább egymással, elválnak.

A hírt Győzike a Facebook-on jelentette be nemrég. 21 éves házasságát felbontotta, családjától külön költözött és Budapesten él egyelőre, de gyerekeivel tartja a kapcsolatot. A hírek szerint igencsak meggyengült a kapcsolatuk, amit már nem tudnak helyrehozni, állítólag Győző több nővel is megcsalta Bea asszonyt.

“Mielőtt még mennének a találgatások és a hülye pletykák ÉN szeretném bejelenteni hogy a tegnapi nappal a 21 éves házasságomat felbontottam! Tel Avivből hazaértem, de a családomtól külön költöztem, én Budapesten élek tovább.  A gyerekekkel folyamatosan tartom a kapcsolatot és támogatom őket, számíthatnak rám bármiben! A családi életünk összeomlása nem a médiának szól, éppen elég probléma ez számunkra, ezért szeretném ha senki sem találgatna, éppen elég bajunk van.” – írta Győzike a Facebook-on.

Az énekes azt tervezi, hogy Izraelbe megy, és talán vissza sem jön többet onnan. A sorozatban még két hétig láthatják a rajongók, az előre leforgatott részekben.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!