KezdőlapBulvárVálik Tóth Gabi és Krausz Gábor

Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Zátonyra futott Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága. Az álompár hat év együttlét után szakított egymással.

Hat év együtt töltött idő után zátonyra futott Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata, ezt az énekesnő férje, Krausz Gábor jelentette be közösségi oldalán. Nem sokkal rá az énekesnő is közleményt adott ki Instagram-oldalán.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra.”

„Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!” – írta közösségi oldalán Krausz Gábor.

Az énekesnő is közleményben tudatta, hogy véget ért kapcsolata gyerekei édesapjával.

„Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos, a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára – írta Tóth Gabi.

Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönjük!” – olvasható a közleményben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet