KezdőlapBulvárValkusz Milán elsírta magát a Sztárban sztárban, amikor Trap kapitány esett ki...

Valkusz Milán elsírta magát a Sztárban sztárban, amikor Trap kapitány esett ki helyette

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este zajlott a Sztárban sztár elődöntője, kiderült kik azok a sztárok, akik jövő vasárnap megmérettetik magukat a döntőben. A Valmar duó sztárja, Valkusz Milán és Trap kapitány álltak a veszélyzónában.

Valkusz Milán és Trap kapitány álltak a Sztárban sztár elődöntőjének veszélyzónájában, végül a nézők úgy döntöttek, hogy Trap kapitánynak kell hazamennie, ezt viszont Valkusz Milán nagyon nehezen viselte, át akarta adni a helyét Trap kapitánynak.

„Kérdezhetek valamit? Nem lehet, hogy átadjam Tibinek a helyet?” – kapta el Tilla kezéből a mikrofont Valkusz Milán, aki végül maradt, mert a nézők szavazatai számítottak a kiszavazásnál.

Később az énekes Instagram-storyjában vallotta be, mit érzett, amikor nem adhatta át a helyét Trap kapitánynak.

„Semmilyen tettemet nem bántam meg a színpadon, amit csináltam, az magától adódott. Csodálatosak vagytok, hogy szavaztok, és nagy a táborom statisztikai szempontból is. Nehogy valaki félreértse, hogy én azt mondom, hogy ‘jaj már, ez rossz’, nem. A táboromhoz és a támogatóimhoz képest mindig könnyen továbbjutottam, ahhoz mérten szeretnék teljesíteni, és ez nem sikerül. Ezt érzem, ez az, ami szétszed lelkileg…” – fogalmazott az énekes.

„Ez utánzós műsor éneklés és rap szempontjából. Bizonyos dolgok mennek, bizonyos dolgok nem, talán nagyon nem… A lényeg, hogy úgy éreztem, hogy itt már mindenki jobb. Rohadt rosszul éreztem magam, összeadódott a matek a fejemben és összerobbant minden. Ennyi történt röviden” – tette hozzá Valkusz Milán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet