KezdőlapBulvárValó Világ: Olivér lett a legvagányabb

Való Világ: Olivér lett a legvagányabb

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Újabb lakóval bővül a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy valaki a Vagányok közül is Villalakó lesz.

Lilu és Balázs a nézők köszöntése után szurkálódás helyett ma este megdicsérték egymást. A kedves párbeszédet Balázs azzal zárta le, hogy felkonferálta a Vagány srácokat: Garfieldet, Balázst és Olivért. Természetesen a bemutatkozó film végén a két műsorvezető nem feledkezett meg a Villa tesztlakóinkról sem, akik már harmadik napja nyűvik luxus “börtönük” berendezését és egymás idegeit. A celeb Villalakók közül Benkő hozta a formáját, megkörnyékezte Bea asszonyt, kiverve ezzel a biztosítékot Győzikénél. Laci betyár sem tétlenkedett, önmagából “kivetkőzve” ment a jacuzziba Voksán Virággal.

Lilu és Balázs ezután felkonferálta a Vagányokat: Balázst, Garfieldot és Olivért. A srácok közül Olivér igazi szókimondónak bizonyult a stúdióban, simán beszólt Balázsnak és Garfieldnek. Arra a kérdésre, hogy miért szeretnének beköltözni a Villába, Balázs őszintén csak annyit mondott, nem akar otthon lenni, Olivér pedig rehabnak tekintené a Villát.

A műsorvezetők ezután megkérdezték a celeb Villalakókat, kit választanának a Vagányok közül, Bea asszony Garfieldra, Laci betyár Balázsra voksolt, Tóth Gabi igazi rockerként Garfieldra, VIVA Eszer és Voksán Virág pedig Olivérre szavazott.

A nézők Olivérnek szavaztak bizalmat, így holnap ő költözhet be a villába.

Forrás: Való Világ

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet