Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Benkő Lászlót egy budapesti kórházban ápolják, egyre kevesebbet észlel a külvilágból.

Válságos állapotban van Benkő László, akinek fia, Balázs reménykedik abban, hogy édesapja felépül, Kóbor János pedig arra kér mindenkit, imádkozzanak a zenészért.

Benkő Lászlót másfél hónappal ezelőtt mentették meg a halálból az orvosok, azonban júliusban ismét rosszul lett otthonában, a kórházban derült ki, hogy hónapok óta belső vérzése van.

“Most sajnos elég gyenge, ám ez valahol várható volt, hiszen a rengeteg gyógyszer, amivel kezelik, nagyon megviselte a szervezetét. Bevérzett a gyomra, bevizesedett a tüdeje, most pedig a térdét is operálni kellett” – mondta a Borsnak Benkő László fia, Balázs.

“Egyik intézményből viszem a másikba, s most jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik. Természetesen rendszeresen látogatom, s igyekszem minden pillanatban mellette lenni, az elmúlt napokban azonban sajnos én is megbetegedtem, belázasodtam, így most nekem sem ajánlott látogatnom őt.” – tette hozzá.

Kóbor János is aggódik jóbarátja miatt, kijelentette, hogy Benkő László nélkül nincs és nem is lesz Omega. Mindenkit arra kér, imádkozzanak a zenész felépüléséért.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!