Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Erre aztán senki sem volt felkészülve: váratlan bejelentést tett a luxusfeleség, Vasvári Vivien.

Instagram-oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy szakít férjével, Fecsóval. A váratlan bejelentés okát nem ecsetelte. Vivien és Fecsó először a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című realityben tűnt fel, majd szerepeltek az RTL Klub Nyerő Páros című valóságshow-jában, amit meg is nyertek.

„Sziasztok!

Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és a megértésetekre.

Úgy döntöttem, a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnénk beszélni, így ne zaklassanak minket ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel” – írja Vivien a közösségi oldalán.

View this post on Instagram

♥️ Sziasztok! ♥️ Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. ?? Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. ?? Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. ??‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel. ??

A post shared by ?Wiwkoo? (@vasvarivivien) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!