KezdőlapBulvárVáratlanul meghalt egy 8 hónapos kisfiú édesanyja, a tragédia pont az esküvője...

Váratlanul meghalt egy 8 hónapos kisfiú édesanyja, a tragédia pont az esküvője napján történt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A brit X Factor egykori versenyzője, Tom Mann igen tragikus pillanatokat élt át, amikor váratlanul meghalt menyasszonya és fiának édesanyja – ugyanazon a napon, amikor a párnak össze kellett volna házasodnia.

A Daily Mail szerint Tom Mann egy tragikus Instagram-posztban közölte a hírt, hogy párja, Danielle Hampson szombat hajnalban elhunyt.

A pár nemrég tért haza egy családi nyaralásról az olaszországi Szardíniáról. A 34 éves Danielle állítólag nem szenvedett semmilyen ismert egészségügyi problémától. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

“El sem hiszem, hogy ezeket a szavakat írom, de az én drága Dani-m – a legjobb barátom, a mindenem, sőt, életem szerelme – június 18-án, szombaton kora reggel elhunyt” – írta közösségi oldalán Tom Mann, aki 2014-ben vett részt a brit X Factorban.

“Az, aminek életünk legboldogabb napjának kellett volna lennie, visszafordíthatatlan szívfájdalomban végződött.

Úgy érzem, mintha egy óceánt sírtam volna. Soha nem jutottunk el az oltárig; nem mondhattuk ki az eskünket, és nem táncolhattuk el az első táncunkat, de tudom, hogy tudod, hogy te voltál az egész világom és a legjobb dolog, ami valaha történt velem” – írta a férfi.

Tom Mann és Danielle Hampson egy 8 hónapos kisfiú szülei voltak.

“Teljesen össze vagyok törve, próbálom feldolgozni ezt, és őszintén szólva nem tudom, merre tovább, de azt tudom, hogy minden erőmet a kisfiunkra fogom fordítani.

“Nem tudlak pótolni, de ígérem, hogy mindent megteszek, hogy Bowie-t úgy neveljem fel, ahogy mindig is szerettük volna. Ígérem, hogy tudni fogja, milyen csodálatos volt az anyukája. Ígérem, hogy nagyon-nagyon büszke leszel rám.

“A legcsodálatosabb ember kívül és belül. A leghihetetlenebb lélek. Egy olyan különleges embert veszítettünk el, és biztos vagyok benne, hogy a szeretet bőséges áradatát fogjuk látni, ami ezt tükrözi.

“Megpróbálok majd békét találni az üzenetekben és a hozzászólásokban, de most gyászolok, és még nagyon-nagyon sokáig fogok gyászolni” – írta a gyászoló férfi.

A Daily Mail szerint a pár 2015 óta járt együtt. Eljegyzésüket 2019-ben jelentették be, tavaly év végén megszületett kisfiúk, Bowie.

Tragikus módon Danielle halála a szombat hajnali órákban következett be – ugyanazon a napon, amikor ő és Mann össze akarták kötni az életüket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet