Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az énekes bevallotta, nem szeret az anyagiakkal foglalkozni, őt inkább az alkotás folyamata érdekli.

A LifeTV Ébredj velünk reggeli műsorának vendége volt Varga Viktor, aki többek között arról is beszélt a két műsorvezetővel, hogy az utóbbi időben igencsak elment a spiritualitás felé, de arról is szót ejtett, hogy nemrég fel kellett adnia albérletét, mert “elfogyott a lé”.

Az énekes bevallása szerint nehezen birkózik meg az anyagiakkal, éppen ezért, egy Emil nevű barátja segít neki ebben, legutóbb akkor segített, amikor fel kellett adnia az albérletét, mert nem volt már pénze, a koncertek elmaradása miatt.

“Most is ő segített rajtam, mert az albérletemet fel kellett adni. Mert elfogyott a lé, nincs koncert.” – fejtette ki Varga Viktor.

Itt jött a kérdés, hogy miért nem tett félre eddig. Erre Varga Viktor meg is adta hamar a választ.

“Én félreraktam mindent, csak közben elkezdtem egy spirituális intézet létrehozását, ebbe raktam az összes pénzemet. Aztán jött a Covid, és aztán az elvágott mindent.” – mondta az énekes, aki hozzátette, túl van már a depresszív és igazságosztó időszakokon.

Hozzátette: nem az igazságosztás a lényeg, hanem, hogy a maradék boldogságot, ami még maradt az emberekben, feltornázzuk.

Az interjút a LifeTV oldalán lehet visszanézni.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!