KezdőlapBulvárVárkonyi Andrea: Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik

Várkonyi Andrea: Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A napokban megjelent és végre a boltok polcaira került Dr. Várkonyi Andrea könyve, És ezt lehet? – Jogod van jól lenni címmel, amelyben őszintén mesél arról, milyen a kapcsolata az ország egyik leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel.

Várkonyi Andrea szeptemberben mondta ki a boldogító igent élete szerelmének, Mészáros Lőrincnek, akinek oldalán végre megtalálta azt a férfit, akire mindig is vágyott. Az ország egyik leggazdagabb emberéhez fűződő romantikus kapcsolatáról könyvében is ír, a Blikk több részletet is közölt a könyvből.

“Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján” – festette ki Várkonyi Andrea a számára ideális férfit.

Várkonyi Andrea azt is elárulta, korábban sosem tudta elképzelni, hogy egy férfival összeölelkezve aludjon el, ám mióta megismerte férjét, azóta már ez sem akadály számára: “Amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.”

A műsorvezető arra is kitért most megjelent könyvében, hogy sosem tudná elviselni, ha a párja, férje kellene eltartsa őt, mindig fontos volt számára, hogy dolgozni tudjon és maga keresse meg a kenyerét.

Nem kerültem soha olyan párkapcsolatba, ahol eltartottak volna. Nem is tudnék olyan felállásban létezni, hogy ne legyen saját egzisztenciám, önálló jövedelmem, amit én keresek meg, és az én bakszámlámra érkezik. (…) Engem úgy neveltek a szüleim, hogy pénzügyileg se legyek kiszolgáltatott. Nekem evidens, hogy pénzt keresek, hiába tehetném meg per pillanat a párom mellett, hogy már nem csinálok semmit” – jegyezte meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet