KezdőlapBulvárVastag Tamás édesapja szerint bűn, hogy zenész lett: "Emberiség ellen elkövetett bűn,...

Vastag Tamás édesapja szerint bűn, hogy zenész lett: „Emberiség ellen elkövetett bűn, hogy tudós lettem”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vastag Tamás nemrég a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendége volt, ahol többek között arról beszélt, mit jelentett számára az X-Faktor, hogy viszonyul a halálhoz, és milyen a kapcsolata az édesapjával, illetve a testvéreivel.

Ami a családjával való kapcsolatát illeti, Vastag Tomi elárulta, hogy az édesapja soha nem örült annak, hogy zenész lett.

„Édesapámék nem szerették, hogy zenészek lettünk. Édesapám tudós ember, nemzetközi publikációi vannak, vegyészmérnök professzor, és mindig azt mondta, hogy olyan ésszel, amit nekem adott a Jóisten, emberiség ellen elkövetett bűn, hogy nem továbbvittem a családi örökséget, és nem tudós lettem” – magyarázta Vastag Tamás.

Azt is elárulta, hogy időnként a saját fiával való kapcsolatában is érzi ugyanezt a dinamikát, mivel ő gyűlöli a focit, a fiának azonban élete álma, hogy focista legyen, de igyekszik elkerülni azokat a hibákat, amiket esetleg az ő szülei elkövettek.

„Először elmondtam, hogy nem, belőled is orvos lesz, vagy ügyvéd, elmondtam apámnak a monológját egy az egyben. Majd utána végiggondoltam, és arra jutottam, hogy ne azzal a teherrel és szorongással éljen, amivel én, és akkor azt mondtam, hogy ha focista leszel, akkor én leszek rád a legbüszkébb, és te leszel az első focista, akit szeretni fogok, és ki tudja, lehet, hogy miattad megszeretem a focit” – mondta az énekes.

Az énekes azt is elmondta, noha az X-Faktor idején úgy tűnhetett testvérével, Vastag Csabával riválisoknak tűntek, ez közel sem volt így.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet