Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lapot és ceruzát elő, érdemes jegyzetelni, hiszen manapság eléggé ritka a 20 évig tartó házasság! Ha azt szeretnéd, hogy a te házasságod is egy életre szóljon, akkor érdemes ellesni a sztároktól egy pár trükköt.

Victoria és férje, David Beckham az idén ünneplik házasságuk 21. évfordulóját. Nem kis idő jóban-rosszban egymás mellett, valljuk be! Ők a világon az egyik leghosszabb ideje házasságban élő sztárpár! Victoria azonban néhány olyan elvvel indított, amelyek minden bizonnyal elősegítették, hogy ennyi ideig békében és szeretettel egymás mellett legyenek.

Nemrég megújították házassági fogadalmukat!

2017-ben Victoria és David egy titkos ceremónia keretén belül, 6 fő jelenlétében újította meg az 1999-es házassági fogadalmát. Az ír kastélyban 1999-ben megrendezett fényűző ünnepséggel ellentétben ez nagyon egyszerű és meghitt esküvő volt, mesélte David egy rádióinterjúban. Nem csoda, hogy ennyire zártkörű volt, tekintettel arra, hogy a Beckhamék nem szeretik a nyilvánosság elé teregetni a magánéletük minden részletét.

Még mindig együtt járnak bulizni

Bár, mint minden kapcsolatban, az ő házasságukban is voltak hullámvölgyek, Victoria elmondása szerint még most is nagyon élvezik egymás társaságát, hihetetlenül jól tudnak együtt szórakozni, és ha elmennek bulizni, akkor biztosan felhőtlen kacagásba torkollik az este. Annak ellenére, hogy mindketten sokat utaznak, és nagyon elfoglaltak, mégis, amikor tehetik, elmennek bulizni, kirándulni, biciklizni, sétálni, és romantikus vacsorára, kettesben.

Kemény munka volt a házasság fenntartása

Egy interjúban David azt nyilatkozta, hogy a házasság egy kemény munka, főleg, ha már több, mint két évtizede tart. Mivel sokat dolgoznak mindketten, és sok időt töltenek külön, éppen ezért, amikor együtt vannak, akkor maximálisan megpróbálnak odafigyelni a másikra. A hosszú házasságért, és a kiegyensúlyozott kapcsolatért bizony meg kell dolgozni.

Elismerik, ha hibáztak

Pár évvel ezelőtt David bevallotta, hogy hibázott, és ez a legfelelősségteljesebb döntés volt, amit hozhatott a családja és a kapcsolata érdekében. Kapcsolatukban az egyik legfontosabb érték a megbocsátani tudás, állandóan dolgoznak azért, hogy hosszú ideig egymás mellett maradhassanak.

Mindkettőjük számára a legfontosabb a család

Victoriának és Davidnek négy gyereke van: Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) és Harper (8). Amikor mindketten otthon vannak, megpróbálnak a családi teendőkön egyformán osztozni, viszont, ha csak David van otthon, egyedül is hihetetlenül jól feltalálja magát a háztartásban és a gyerekkel is. Victoria nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a férje más kiskoruk óta ennyire részt vesz a gyerekeik életében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!