KezdőlapBulvárA világ legnehezebb fejtörője: a netezők alig 1%-a tudja a helyes megoldást!...

A világ legnehezebb fejtörője: a netezők alig 1%-a tudja a helyes megoldást! Te közéjük tartozol?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Manapság rengeteg logikai feladványba botlunk a világhálón. Kedveljük is ezeket, mivel megdolgoztatják az agyat, és sokszor a kreativitásunkon múlik, hogy megtaláljuk-e a helyes megoldást, vagy inkább magunkban fortyogunk a figyelmetlenségünk miatt – merthogy gyakran ez az a banánhéj, amin elcsúszunk…

A világ legnehezebb fejtörője: a netezők alig 1%-a tudja a helyes megoldást! Te közéjük tartozol?

Az alábbiakban is egy érdekes feladványra bukkantunk. Az elrejtett tigrisnek hívják, és a világ legnehezebb találós kérdéseként tartják számon. Bár sokaknak beletörött a bicskája, mégis futótűzként terjed a neten, és csak arra vár, hogy te is belesétálj a csapdájába.

Valójában egy optikai csalódás, jobban mondva egy furfangos kis csavar, amelyre mindössze 1%-a az embereknek tapint rá. Derekasan bevalljuk, mi is elbuktunk. Ám amikor elolvastuk a megoldást, majd megpukkadtunk mérgünkben, amiért nem vettük észre!

A feladat egyszerű: találd meg a képen az elrejtett tigrist. Nyilván nem a nagydarab fenevadról beszélünk, van ott egy másik is, melyet a te dolgod lesz leleplezni.

Ha sikerült, írd meg nekünk!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet