Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy egész világot sokkolt, amikor Thomas Beatie bejelentette, várandós. A férfi és a felesége régóta szerettek volna családot alapítani. Furcsa mód, de az álmuk teljesült. Thomas összesen három gyereknek adott életet, természetes úton. Hogyan volt ez lehetséges? Az alábbiakban kiderül.

A 45 éves amerikai 2007-ben lett az első férfi a bolygón, aki kisbabát hozott a világra. Nem sokkal az első terhességét követően újra sokkolt: ismét várandós! De mégis hogy lehet ez?

Thomas Beatie nőnek született, Hawaii-on. De mindenáron férfi szeretett volna lenni, ezért 24 éves korától több hormonkezelést is elvégzett, minek eredményeképpen 20 év múlva jogilag is férfivá nyilvánították. Fizikailag azonban ő jelenleg is nő – így történhetett meg, hogy teherbe essen, és természetes úton megszülhesse a gyermekét.

„Természetes úton szültem, nem császármetszéssel, mindhárom terhességemnél. Nagyon nehéz világra hozni egy gyermeket. A nők úgy gondolják, ez egy természetes folyamat, de a legpokolibb fájdalom, amit valaha is éreztem. Van tartalékunk a spermadonortól, akitől mindhárom gyermekünk fogant. De még nem döntöttük el, hogy akarunk-e még egy babát, mert nagyon kemény munka.” – nyilatkozta 9 évvel ezelőtt az apuka.

Thomas felesége, Nancy meddő, ezért is vállalta magára a férfi a babák kihordását. Beatie azt is elmondta, míg nő volt, volt még egy terhessége. Hármas ikreket hordott akkor a szíve alatt, de elvetélt.

Úgy tűnik, a három bűvös szám nála, mert sikerült végül három egészséges gyermeket megszülnie, és röviddel az utolsó világra jötte után, 2010-ben végül megfogant a negyedik is, ezúttal Nancy méhében.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!