KezdőlapBulvárVillamoson támadtak rá Gór Nagy Máriára: „A férjem vérben úszva talált rám”

Villamoson támadtak rá Gór Nagy Máriára: „A férjem vérben úszva talált rám”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Döbbenetes dolog történt Gór Nagy Máriával, a minap rátámadtak a villamoson. A színésznő most azért osztja meg történetét, hogy ezzel is segítsen nő társainak.

Az eset múlt héten történt, Gór Nagy Mária éppen hazafele tartott, amikor a villamoson rátámadtak és kizsebelték. A színésznő kiesett a villamosból, és ha ez nem lett volna elég, pár nap múlva időről-időre kiújuló gyomorfekélye miatt került kórházba.

Gór Nagy Mária a Story magazinnak mesélte el történetét. A 74 éves színésznőre férje talált rá.

“Arra még emlékszem, hogy fél hat körül hazafelé tartottam a villamoson, utána viszont képszakadás. Nem tudom mi történt, szó szerint addig, amíg a férjem Buda, rám nem talált vérbe fagyva az otthonunkban, bár igazából erre sem emlékszem, csak az ő elmondásából rakjuk össze a képkockákat” – mesélte a döbbenetes esetet Gór Nagy Mária, aki a történtek ellenére is hazatalált az otthonába.

“Buda arra ért haza, hogy nyitva van az ajtó, mindenhol vér foltok vannak, és én is csupa vér vagyok” – mesélte a színésznő a lapnak.

És bár a helyszínen vannak térfigyelő kamerák, a jelentős forgalom miatt nem sokra mentek velük. Gór Nagy Mária szeretné felhívni mások figyelmét, hogy mindenki vigyázzon magára és az értéktárgyaira.

“46 kilós, 74 éves nő vagyok, nem vagyok ellenfél senkinek. Csak egy dolgot tehetünk, vigyázzunk magunkra! Arra kérem nőtársaimat, hogy a tömegközlekedési eszközökön hordják elől a táskájukat., hogy ők és az értékeik is a legnagyobb biztonságban legyenek” – fűzte hozzá Gór Nagy Mária.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet