KezdőlapBulvárVilmos és Harry hercegek ritkán látott testvérei is részt vettek II. Erzsébet...

Vilmos és Harry hercegek ritkán látott testvérei is részt vettek II. Erzsébet királynő temetésén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfőn helyezték örök nyugalomra II. Erzsébet brit királynőt, aki 96 éves korában hunyt el a skóciai Balmoral kastélyában. Az uralkodó temetésén ott volt Vilmos és Harry herceg két mostohatestvére is, akiket igen ritkán lát a nagyközönség.

Kevesen tudják, hogy Vilmosnak és Harrynek van két mostohatestvére, akik szintén ott voltak II. Erzsébet királynő temetésén, hogy leróják kegyeletüket. Ők Kamilla gyerekei, a 47 éves Tom Parler Bowles és a 44 éves Laura Lopes.

A királyi család YouTube csatornája tett közzé egy videót a két testvérről, amint megjelennek a gyászszertartáson, gyerekeikkel együtt.

Laura Lopes egy hosszú fekete ruhát viselt, amelyhez egy hálóval díszített kalap tartozott, míg bátyja egy hosszú fekete kabátot és szürke nadrágot tartalmazó öltönyt viselt.

Mielőtt férjhez ment III. Károly királyhoz, és átvette jelenlegi szerepét, mint a király hitvese, Kamillát Kamilla Parker Bowles néven ismerték. Két gyermeke van az Andrew Parker Bowles katonatiszttel kötött első házasságából.

Kamilla mindkét gyermeke a többi vendéggel együtt csatlakozott a szertartáshoz, és nem ültek egy helyen édesanyjukkal és a többi királyi családtaggal.

Laura és Tom viszonyáról a királyi családdal nem sokat tudni, de Katie Nicholl írónő 2010-ben megjelent Harry és Vilmos című könyvében azt írta, hogy Vilmos és Laura nem igazán jöttek ki egymással, amikor fiatalok voltak.

“Vilmos és Laura régebben szörnyen összevesztek azon, hogy ki a hibás a tönkrement otthonukért. Vilmos Kamillát hibáztatta mindazért a fájdalomért, amit az édesanyjának okozott, amitől Laura dühbe gurult. Laura ezt nem tűrte. Keményen fellépett, és visszatüzelt Vilmosra: ‘Az apád tönkretette az életemet'”. – írta Katie Nicholl.

Tom egy korábbi interjújában elmondta, nem érzik magukat a királyi család tagjának.

“Az anyám beházasodott ebbe a családba. Ő is a része. Mi vagyunk a közös gyerekek. Mi csak mellékesen vagyunk” – mondta a Good Morning Britainnek.

És bár Kamilla gyerekeként Tom nem örült, hogy közel kerültek a királyi családhoz, szívélyes magatartást tanúsít édesanyja új családjával kapcsolatban.

“Csak az érdekel [ha a szülőkről van szó], hogy boldogok legyenek, és az anyám jelenleg kivételesen boldog” – fogalmazott.

“Mindig is imádtam a mostohaapámat; mindig is kedves, jó és szeretetreméltó ember volt. Melegszívű, intelligens és emberséges ember, és úgy gondolom, ha valaha is megtörténik, fantasztikus király lesz belőle”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet