Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 20 éves férfi a lángoló házból mentette ki az unokahúgát!

A világháló sztárja lett a 20 éves Derrick Byrd, amikor egy égő házba futott vissza, hogy kimentse a 8 éves unokahúgát. Miközben az égő házból menekítette a kislányt, másod-, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az egész testén.

Derrick épp a nővére házában tartózkodott, amikor tűz ütött ki. Megőrizve hidegvérét az első pillanatban cselekedett: felkapta elsőnek a két kisebb gyereket, Juniort és Rory-t, és kiugrottak az égő ház második emeletéről.

Derrick nővére, Kayla is kiugrott a házból, viszont a 8 éves kislány annyira bepánikolt, hogy az utolsó percben meggondolta magát, és nem akart kiugrani. Ekkor Derrick az életét kockáztatva, visszament a házba, hiszen úgy hallotta, hogy a 8 éves Mercedes az ő nevét kiabálta. B

ár súlyos égési sérüléseket szenvedett, mégis azt mondta, hogy, ha még egyszer kellene, bármikor bemenne a tűzbe családtagjaiért.

“Soha nem tudnám tétlenül nézni, hogy egy családtagomnak baja essen. Ez egy ösztön, ami belülről jön, a legerősebb, a szeretet ösztöne” – nyilatkozta Derrick.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!