Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Közösségi oldalán jelentette be Alekosz, hogy börtönbe vonul.

VV Alekosz börtönbe vonul

Péntek 13-án kíván börtönbe vonulni az ex-villalakó, Alekosz, teszi mindezt inkognitóba, de azért a Facebook-ra kiírta, hogy mire készül.

“A szükséges holmijaimat előkészítettem, péntek 13-án bevonulok a Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe. Pesti Ferenc börtönparancsnokot arra kérem majd, hogy amolyan kísérleti jelleggel, 48 órára zárjon be az elítéltek közé. A legkeményebb szektorba kérem majd magam! Kísérletem lényege, hogy Alekosz bűnözővé válása hiteles közegben integrálódjék. Fedett nyomozói státuszom, rejtve maradjék.” – írta közösségi oldalára a Való Világ egykori szereplője.

“Előadást tartok a bűnözőknek arról, hogy idekint milyen az élet, melyek az aktuális tévéműsorok. Voltfesztiválos élményeimről mesélek, és tanácsokat adok nekik abban, hogy a szabadulásuk után milyen módszerekkel tudnak hatékonyan és zökkenőmentesen visszailleszkedni közénk, avagy a többségi társadalomba.” – tett hozzá, a bejegyzéshez fotót is közzétett.

Szeretném bejelenteni! Nem titok. Börtönbe megyek!A szükséges holmijaimat előkészítettem, péntek 13-án bevonulok a…

Geplaatst door Nagy Alekosz op Woensdag 11 juli 2018


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!