KezdőlapBulvárVV Aureliót emberrablásért 2 év 3 hónap börtönre ítélték

VV Aureliót emberrablásért 2 év 3 hónap börtönre ítélték

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jogerősen két év három hónap börtönbüntetéssel sújtott VV Aureliót a Szegedi Ítélőtábla szerdán. A Való Világ egykori győztese társával 2017-ben elrabolta egy ismerősét, hogy így szerezze vissza ellopott pénzét.

Ítélet született szerdán VV Aurelio emberrablási ügyében, a villalakót jogerősen 2 év és 3 hónap börtönre ítélte a táblabíróság, VV Aurelio társát 1 év 3 hónap börtönt kapott 2 évre felfüggesztve.

VV Aurélio 2017. október 14-én egy bajai kocsmában italozott, de annyira lerészegedett, hogy elaludt. Ezt használta ki a sértett, és legalább 130 ezer forintot ellopott a Való Világ győztesétől. Másnap VV Aurelio és társa egy szórakozóhelyen megkereste a sértettet, és kérdőre vonták az ellopott pénz miatt.

VV Aurelio – miközben társa lefogta a sértettet – többször megütötte a férfit, majd egy autóba tuszkolták. Elmentek a sértett nagyszüleihez, mert a férfi azt állította, a lopott pénz maradékát ott rejtette el.

A sértett szabadon engedését az ellopott összeg visszaadásához kötötték, de a férfi ennek nem tudott eleget tenni, mert már elköltötte a pénzt. Ezért aláírattak vele egy szerződést, amelyben a sértett elismerte, hogy 180 ezer forintot kért kölcsön VV Aureliótól, és vállalta, a hitelt heti 20 ezer forintjával törleszti.

A Való Világ győztese részben elismerte a történteket, bocsánatot kért a sértettől, aki ezt elfogadta. A másodrendű vádlott elismerte bűnösségét.

VV Aurelio az utolsó szó jogán fel is olvasta a védőbeszédét, amit a Blikk szemlézett.

“Nagyon sajnálom, nagyon röstellem azt, amit tettem. Nem a felmentésemért kampányolok, és lehet, hogy bűncselekményt követtem el, de soha nem állt szándékomban embert rabolni. Szeretnek elnézést kérni a viselkedésemért, és amiért az elsőfokú tárgyalásra szerepelni jártam. Nem szándékozom bűncselekményeket elkövetni. Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám. Már bánom, hogy a kiszőkített hajú idióta fejemmel mentem a tárgyalásra, ahova szerepelni jártam, de fel sem fogtam, milyen következményei lehetnek ennek az egésznek. Bíró úr, legyen szíves mindezt figyelembe venni. Pszichológushoz is rengeteget járok, szeretném a hírnevemet is jó, erkölcsileg jó dolgokra fordítani. Szeretném, ha elhinné nekem, hogy nem állt szándékomban senkit elrabolni.”

Végül a bíróság VV Aureliót jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélték, továbbá 67 ezer forint bűnügyi költség és további 100 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezték. A sztárt korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet