KezdőlapBulvárVV Csaba nyerte az első párbajt!

VV Csaba nyerte az első párbajt!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A villalakók többségének vágya teljesült azzal, hogy – a nézők szavazatai alapján – Cristofel lett az, akinek távoznia kellett a villából, pedig a kubai vagány hatalmas tervekkel érkezett.

“Nem nekünk kellene ma este itt állnunk” – mondta el vasárnap este többször is Cristofel (18), akinek nagyon rosszul esett, hogy Csaba (23) őt választotta ellenfeléül.

Az összecsapás ellenére jó hangulatban telt a fiúk utolsó napja: Cristofelt kedvese, Veronika (20), Csabát Fecó (28) és Gergő (31) készítette fel az összecsapásra.

Valószínűleg a villa skalpvadásza abban a pillanatban felejtett el minden tanácsot, amikor belépett a stúdióba, Veronika ugyanis azt mondta neki, bármit csinálhat, csak ne táncoljon. Persze amint meglátta a közönséget, elővette kubai temperamentumát.

Csaba viszont nagyon összeszedettnek mutatkozott, sőt azt is elárulta Lilunak, még komoly tervei vannak a villában.

A szavazatok 59 százalékát megszerezve kapott is esélyt arra, hogy ezt megmutassa a társainak, a nézők ugyanis úgy döntöttek, ő menjen vissza a villába.

Forrás: Blikk.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet