KezdőlapBulvárWonder Woman, vagyis Lynda Carter azt mondta, elhunyt férje mindig is élete...

Wonder Woman, vagyis Lynda Carter azt mondta, elhunyt férje mindig is élete szerelme marad

-

Lynda Carter megható szavakkal tisztelgett elhunyt férje, Robert A. Altman emléke előtt.

Amikor elveszítünk valakit, akit szeretünk, olyan érzés, mintha a szívünkből veszítenénk el egy darabot. Ezt a fájdalmat nem lehet szavakba foglalni, és sokáig velünk marad. A 69 éves Lynda Carter nemrég kénytelen volt búcsút venni a férjétől, akivel 37 évig voltak házasok. Robert A. Altman 73 éves korában hunyt el rákban. Carter, aki Wonder Woment alakította az 1975-1979 között futó tévésorozatban, azt mondta, hihetetlenül büszke arra, hogy Altman felesége lehetett.

A gyászoló özvegy nemrég így beszélt elhunyt férjéről: „Robert életem szerelme, és mindig is az marad. A 37 évnyi házasságunk rendkívüli ajándék volt. Olyan szenvedélyben osztoztunk, amit remélem, mindenkinek van szerencséje megtapasztalni élete során. Megóvtuk egymást, és mindig egymás bajnokai voltunk.” – mondta Carter. „Mindig hálásak voltunk azért a két gyönyörű életért, amit közösen teremtettünk: a gyermekeinkért, Jessicáért és Jamesért. Ők jelentik a fényt az életemben, és Robert számára ők voltak a legnagyobb boldogság. Olyan sok mindent látok bennük Robertből, és tudom, hogy ő általuk él tovább.”

„Jessica, James, és a magam nevében is szeretnék köszönetet mondani minden rajongónak, aki részvétet nyilvánított. Különösen szeretünk hallani azokról az időkről, amikor Roberttel koncerteken vagy a videójátékok kapcsán végzett munkája révén találkoztatok. Imádott találkozni veletek, és megismerni a történeteiteket.”

Carter ezután egy személyesebb megállapítással folytatta, és arról beszélt, mennyire hálás azért, hogy Altman felesége lehetett. Azt mondta, ő volt a „legtiszteletreméltóbb ember”, akit igazi „kiváltság” volt ismerni.

„A feleséged és a gyerekeid anyja lehettem. Köszönöm mindazt a szeretetet, amit nekem adtál. Semmi sem készíthette fel a családunkat erre a pillanatra, de mindent megteszünk azért, hogy kövessük az álmainkat, és tiszteletben tartsuk az örökségedet. Örökké szeretni foglak.” – mondta a színésznő.

Carter és Altman 1984-ben házasodtak össze. Bár házasságuk során számos kihívással kellett szembenézniük, együtt mindent átvészeltek. Altman-t, aki sikeres ügyvéd volt, az 1990-es évek elején elítélték banki csalás ügyében. Carter azonban nem veszítette el a belé és a kapcsolatukba vetett hitét. Évekkel később, amikor átvészelték ezt a sötét időszakot, Altman egy több milliárd dolláros vállalat vezérigazgatója lett.

A Closer magazin szerint Carter akkor is kiállt a férje mellett, amikor a férfi 1997-ben elvonókúrára került.

„Lynda viszonylag titokban tartotta a férje betegségét. Nem akarta így elveszíteni Robertet. Persze ez soha nem igazságos, de nekik voltak terveik. Nekik együtt kellett megöregedniük.” – mondta egy a párhoz közel álló forrás.

Altman halála után Carter régi képek megosztásával emlékezett meg a kapcsolatukról, és felidézte az együtt töltött boldog időket. Aznap, amikor Altman 74. születésnapja lett volna, Carter ezt írta: „A mai nap felidézi bennem életünk csodálatos emlékeit. Nem hittem volna, hogy még az eddiginél is jobban tudsz hiányozni, de a szívemben érzem a jelenlétedet. Rád gondolok a születésnapodon, szerelmem.”

Carter most azoknak a csodálatos emlékeknek él, amiket Altmannal együtt tapasztalt meg. A szerelmük valóban egészen különleges.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet