Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A romantikus dallamok népszerű énekese új videó klipjéhez keres férfi szemet gyönyörködtető hölgyeket.

– Kollégáimmal hamarosan belevágunk az új videó klipem munkálataiba. A forgatókönyv már készen van, minden kelléket beszereztünk magunknak, már csak a jó időre, folyamatos napsütésre várunk, valamint olyan csinos nők jelentkezésére, akik szívesen szerepelnének egy saját szerzeményemre készülő kisfilmben.

Az énekes nem árult el részleteket a klippel kapcsolatban, de egy biztos: Balázs Palinak nem számít a hajszín, viszont fontos a boldog, mosolygós arc!

– Nincs megálmodott ideál, lehet szőke, barna, vörös, fekete mosolygós… A lényeg, hogy legyen egyfajta kisugárzás és természetesség! Mindemellett pedig fontos a kitartás. A klipeket általában 2-3 napon keresztül szoktuk forgatni. Természetesen a feszített munkatempó mellett mindig jut idő a közös bográcsozásra, pár perces jókedvű kikapcsolódásra is.

Amennyiben szívesen szerepelne Balázs Pali készülő új videó klipjében, küldje el fényképes jelentkezését 2012. július 31.-ig a pali@t-online.hu e-mail címre!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!