Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali az idén ősszel egy nagyszabású gálakoncerttel készül ünnepelni 15 éves pályafutását.

Másfél évtized a koncert színpadokon, 12 megjelent album, több arany -és platinalemez, Fonogram-díj… igazán termékeny 15 évet tudhat maga mögött az énekes.

 

– Kezdő énekesként még álmodni sem mertem ilyen eredményekről és sikerekről. Hálás vagyok a sorsnak, hogy azt csinálhatom, ami az életem, a színpad, a zene. Az pedig különösen nagy boldogsággal tölt el, hogy dalaimmal nyitott fülekre találtam a közönség részéről. Feledhetetlen hangulatú koncerteket élhettem át a 15 év alatt, bármerre jártam, mindig ez inspirált és adott új erőt a további fejlődéshez. Nem volt könnyű az elején az elindulás, de volt valami, ami miatt mégis beindultak a dolgok, először kicsibe, kis színpadon, kis közönség előtt. Aztán egyre nagyobb színpadokon, egyre nagyobb közönség előtt.

Balázs Pali időről-időre kialakította saját stílusát.

– Rengeteg tapasztalatot szereztem 15 év alatt, szakmailag is úgy gondolom, sikerült évről-évre magasabbra tennem a lécet önmagam számára. Kialakítottam az évek során egy rám jellemző zenei és színpadi arculatot, megjelenést. A koncert repertoárom 90% -ban kicserélődött az évek során, új, saját vagy Kaszás Péter által írt dalokra. E szakmai és arculati változások mellett arra törekedtem minden színpadra lépésem alkalmával, hogy a szívem benne legyen a műsorban, ne csak elénekeljem a dalokat, hanem adjam oda magam a közönségnek egy bizonyos határig. Úgy gondolom, hogy ezt a közönségem mindig méltányolta nekem.

Az énekes egy nem mindennapi jubileumi gálakoncerttel készül.

– Életem legfontosabb koncertjére készülök, mely október 13.-án, Budapesten a Stefáni Palotában kerül megrendezésre. Valóban egy ünnep lesz a közönségem és saját magam számára is. Nyolctagú zenekarral, különös repertoárral és színpadi megjelenéssel készülök erre a nagy napra. A koncertről TV felvétel is készül majd.

Pali az ünnepi koncert napjáig sem tétlenkedik.

– A jó időnek köszönhetően megkezdődtek a szabadtéri fesztiválok, rendezvények. Számtalan helyszínen találkozhatnak velem és zenekarommal a romantika szerelmesei szerte az országban és a határon túl is.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!