KezdőlapBulvárErős videóklippel tér vissza Pink

Erős videóklippel tér vissza Pink

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ütős videóklipet forgatott Pink a What About Us című dalához. A vizuális anyagban fantáziadús koreográfia és sokatmondó jelenetek közvetítik az erős mondanivalót, melyet egyébként a verssorok sem rejtenek véka alá.

Erős videóklippel tér vissza Pink

A hanganyag, mely a háttérben hallatszik, a New Jersey-i republikánus kormányzó beszédét közvetíti, még mielőtt nyilvánosságra hozták volna Donald Trump jelöltségét az amerikai elnöki pozícióra. Aztán egy másik hangot hallunk, mely a következőket mondja: elutasítjuk a gyűlöletet, elutasítjuk a rasszizmust („We are going to reject hate! We are going to reject racism.”). A képkockákon egy helikopter cirkál, majd a legvégén egy olyan tánckoreográfia helyezi fel a pontot az i-re, mely bármelyik szónoklatot lepipálja.

Pinktől nem meglepő ez a nyitott, szókimondó stílus. Tőle már megszokott, hogy az érzelmek széles skáláján mozog, melyeket a táncba burkolva továbbít a célközönségnek. Talán a Try című dala erre a legjobb példa, illetve a mostani What About Us, mely az énekesnő készülőfélben albumát népszerűsíti. Addig is, Pinknek még dolga van: át kell vennie az MTV VMA gáláján a Michael Jackson Video Vanguard díjat! Szerintünk megérdemli.

És szerinted?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet