Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sosem hallott újdonságok, és az egykori legnagyobb Robbie Williams slágerek a Class40-ben. Rendhagyó vasárnapi adással jelentkezik a Class FM népszerű slágerlistája.

Magyarországon elsőként a Class40-ben kaphatnak a rajongók némi ízelítőt Robbie Williams legfrissebb nagylemezéről. A Take the Crown címre keresztelt kilencedik stúdióalbum csak november 5-én kerül a boltokba, a Class FM hallgatói azonban már vasárnap csemegézhetnek a Take That egykori oszlopos tagjának újdonságaiból.

A Candy című első kislemez hihetetlen népszerűségnek örvend, hiszen máris a legjobb negyven ezüstérmese. A visszatérő szólóanyag számtalan lista várományos szerzeményt tartogat még, amelyek közül vasárnap a Class FM is elhoz néhányat. A Be a Boy, az Into the Silence és a Different című számok elsőként Magyarország leghallgatottabb frekvenciáján debütálnak, és nagy eséllyel pályáznak a Class40 legjobb pozícióira. A dalpremierek mellett ráadásul az egykori legnagyobb Robbie- slágerek is fűszerezik majd az estét.

Töltsd Robbie Williams-szel a vasárnap estéd, és azt is megtudhatod, hogy a Candy átvette-e a vezetést a Class FM legnépszerűbb slágereinek sorában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!