KezdőlapÉletmódEgészség7 dolog, ami akkor történik, ha találkozol a lelki társaddal

7 dolog, ami akkor történik, ha találkozol a lelki társaddal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor végre találkozol az igazival – a lelki társaddal – a dolgok megváltoznak, és minden más lesz, mint azelőtt. A világ hirtelen jobb helynek tűnik majd, és az életed egy kicsit könnyebb lesz. Végre megtaláltad azt a férfit, aki valóban megért téged, vagy azt a nőt, aki lángra lobbantja a lelkedet.

Valamennyi korábbi kapcsolatod elhalványul amellett, ami a lelki társaddal összeköt téged. Ha pedig azon tűnődsz, vajon találkoztál-e már a lelki társaddal: nos, amikor ez megtörténik, biztosan tudni fogod.

Ha mégis bizonytalan lennél, vannak bizonyos jelek, amik segíthetnek felismerni, ha rátaláltál az igazira.

Íme, 7 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad a lelki társadat:

1. Több van köztetek puszta intimitásnál

A fizikai intimitás természetesen nagyon fontos egy párkapcsolatban. De egy kapcsolat nem csak erre épül. Ha egy kapcsolat csak az intim együttlétről szól, az általában a rajongás, a szenvedély jele, nem az igaz szerelemé.

Bár teljesen normális, ha egy új kapcsolatban izgalomba hoz az együttlét, nem ennek kellene lennie az egyetlen dolognak, ami izgalommal tölt el.

Amikor találkozol a lelki társaddal, különleges kötelék alakul ki köztetek, és egyszerűen arra vágytok, hogy együtt legyetek. A kapcsolatotok mélyebb a puszta fizikai vonzalomnál. Spirituális szinten kötődtök egymáshoz.

2. Pozitívabban szemléled az életet

Az élet egy kicsit szebbnek tűnik. Izgatott és lelkes vagy önmagában az életedért, és azért, hogy megoszthatod azt egy igazán különleges személlyel. Inkább a pozitívumokra koncentrálsz, és optimistán szemléled a dolgokat.

Ez a pozitivitás és boldogság mélyebb, mint a szenvedély, és abból ered, hogy teljes valójában látod azt, aki melletted van, és ő is ugyanígy lát téged.

3. Jobban kommunikálsz

Amikor találkozol a lelki társaddal, és kialakul köztetek ez a különleges kötelék, a kommunikációd minden téren, minden kapcsolatodban javul. Mivel nyílt és őszinte köztetek a kommunikáció, megtanulsz őszintébben és nyíltabban kommunikálni nemcsak a lelki társaddal, de a családoddal és a barátaiddal is.

Naponta gyakorlod a mély kommunikációt a lelki társaddal, és ez a gyakorlat segít, hogy az anyáddal, a testvéreiddel, a barátaiddal, az ügyfeleiddel is jobban megértsétek egymást.

Ha aggódsz a pároddal való kommunikáció miatt, és úgy érzed, nem értitek meg egymást, bármennyire is szeretnétek, rendben van, ha kilépsz ebből a kapcsolatból, és teret hagysz a nyílt és világos kommunikációnak.

4. Produktívabb leszel

Úgy érzed, látnak és hallanak, és izgatottan fordulsz az élet felé. Pozitívabban látod a dolgokat, mint korábban, és produktívabb is vagy.

A párkapcsolatod nemcsak, hogy nem hátráltat abban, hogy elérd az igazán nagy dolgokat, de ösztönöz, hogy egyre többet tegyél, és produktívabb légy.

Ha a párkapcsolatod miatt egyre kevésbé vagy produktív, itt az ideje, hogy tükörbe nézz, és alaposan elgondolkodj azon, hogy valóban ezt akarod-e.

5. Ez a kapcsolat mélyebb, mint bármi, amit eddig tapasztaltál

A lelki társaddal való kapcsolatod mélyebb, mint bármelyik korábbi párkapcsolatod volt. Érzelmileg, fizikailag és lelkileg teljesen új szinten kapcsolódtok egymáshoz. Tökéletesen megértitek egymást, és ez valóban gyönyörű.

Ez a kapcsolat meghaladja mindazt, amit barátokkal, családtagokkal, mentorokkal, ismerősökkel és korábbi romantikus kapcsolatokkal tapasztaltál. Lehet, hogy más emberekhez is közel kerültél, de a lelki társaddal való kapcsolatodhoz semmi sem fogható.

6. Megnő az önbizalmad

Ez az új, különleges kapcsolat az önbizalmadat is erősíti, sokkal jobban érzed magadat a bőrödben miatta.

Ha egy kapcsolat árt az önbecsülésednek és az önbizalmadnak, ideje továbblépned.

A lelki társad teret biztosít a számodra, hogy fejleszthesd az önbizalmadat, és megtanuld jobban szeretni önmagadat.

7. Nem aggódsz amiatt, hogy sebezhető vagy

A lelki társad mellett az igazi önmagad lehetsz. Mindketten teret biztosítotok egymásnak, és nem féltek kimutatni a sebezhetőségeteket. Tisztán és világosan látjátok és halljátok egymást, és nyíltan és őszintén kommunikáltok.

Nem féltek kimondani az igazságot egymás előtt, és biztonságban érzitek magatokat a másik mellett, nem szorongtok amiatt, hogy kiszolgáltatottak lennétek.

Amikor tudod, hogy megtaláltad a lelki társadat, teljesen és tökéletesen biztos leszel ebben

Amikor találkozol a lelki társaddal, minden megváltozik. Olyan érzés, mintha végre hazatértél volna, vagy mintha már egy másik életben is szerettétek volna egymást. Ez a kapcsolat tisztább és mélyebb, mint bármi más, és el sem tudod képzelni, hogy valaki más mellett éld le ezt, vagy akár a következő életedet.

Van valami szinte misztikus ebben a kötelékben, ami úgy tűnik, túlmutat téren és időn. Ne érd be egy pusztán jó kapcsolattal, az nem éri meg a befektetett energiát. A lelki társad odakint van valahol, és az is lehet, hogy már találkoztál is vele.

Fotó: pngtree.com

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet