KezdőlapÉletmódEgészségA legjobb természetes altató, mely nem okoz fejfájást sem!

A legjobb természetes altató, mely nem okoz fejfájást sem!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az álmatlanság egy nagyon gyakran előforduló probléma, mely legalább egyszer mindenkit érint élete során. Az erre ajánlott gyógyszerek azonban sokszor hatástalanoknak bizonyulnak, ezért nézzük, hogyan segíthetünk természetes úton ezen a problémán!

Ehhez két összetevőre lesz szükségünk, mely minden háztartásban megtalálható, és nem utolsó sorban, erősíti az immunrendszert, energiával tölt fel és növeli a szervezet boldogság hormonjának szintjét.

Ez a felfedezés, az amerikai dr. Matt Stone nevéhez fűződik, aki több könyvet is publikált a helyes táplálkozással kapcsolatosan. Ez a két hozzávaló pedig nem más, mint a cukor és a .

A cukor üzemanyagként szolgál a sejtek számára, a sóban található nátrium, pedig segíti a sejtlégzést és az energia termelést. E mellett, mind a két összetevő felveszi a harcot a stresszel, mely az álmatlanság egyik fő okozója.

Hogyan készítsük el?

Egy üvegedényben keverjünk össze 5 kanál cukrot 1 kanál sóval, és tegyük száraz helyre. Este lefekvés előtt, vegyünk ki belőle egy csipetnyit és tegyük a nyelvünk alá. Hagyjuk elolvadni a keveréket és hamarosan érezni fogjuk jótékony hatását!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet