KezdőlapÉletmódEgy magánnyomozó szerint ez a 4 jel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a...

Egy magánnyomozó szerint ez a 4 jel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a pasid megcsal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

David King, a Lipstick Investigations magánnyomozó iroda ügyvezető igazgatója, elárulta, melyek a leggyakoribb jelek, amelyek arra utalnak, hogy egy férfi félrelép.

Elmondása szerint azoknak a nőknek, akik magánnyomozóhoz fordulnak ezzel a gyanúval, az esetek 80%-ában igazuk van. Ennek oka, hogy olyan részletekre is figyelmesek, amikre a férfiak nem is gondolnak.

Lássuk, melyik az a 4 általános jel, ami arra utalhat, hogy a férjed vagy a barátod megcsal téged.

1. jel

Az első és legfeltűnőbb jel, ha a férjed vagy a barátod hirtelen nagyobb figyelmet kezd fordítani a megjelenésére: új parfümöt használ, új frizurája van, új ruhákat vásárol, és általában véve stílusosabban öltözködik. Ha emellett azt tapasztalod, hogy nem akar veled időt tölteni, akkor nagyon valószínű, hogy megcsal téged.

2. jel

Ha egy férfi minden ok nélkül jelszót kezd használni a telefonján vagy a számítógépén, az aggasztó jel lehet. Természetesen, ha napi rendszerességgel átnézed a hívásait és egyéb személyes dolgait, akkor valószínűleg mindössze az áll a háttérben, hogy ragaszkodik egy kevés magánterülethez.

Ha azonban a kapcsolatotok mindeddig teljes bizalomra épült, és ő hirtelen mégis jelszót állít be, akkor valószínűleg van valami rejtegetnivalója.

3. jel

A harag és az agresszió is árulkodó jelek lehetnek. Valahányszor megcsörren a telefonja, feláll, és elhagyja a szobát, hogy telefonáljon. Ha pedig kérdezel tőle valamit, még a legártatlanabb kérdések is vitához vezetnek. Úgy tűnik, mintha egyenesen okot keresne arra, hogy konfliktusba kerülhessen veled. És ha megpróbálod megbeszélni a problémát, elmegy otthonról, „hogy egy kis friss levegőt szívjon”.

Valójában ebben a helyzetben egy férfi a bűntudatát próbálja enyhíteni. Azzal próbálja igazolni a cselekedeteit, hogy téged hibáztat értük.

4. jel

Az utolsó jel, ami arra utalhat, hogy egy férfi hűtlen hozzád, ha fokozott vágyat érez arra, hogy nélküled mozduljon ki otthonról. Ha régebben szívesen meghívott téged moziba vagy étterembe, vagy azt javasolta, hogy találkozzatok közösen a barátaival, de most folyton valamilyen okot keres arra, hogy nélküled menjen valahová, az aggasztó jel.

Ugyanez vonatkozik arra is, ha korábban szeretett otthon lenni, de most rendszeresen találkozói vannak valakivel. Nagyon valószínű, hogy talált valaki mást, és még nem tudsz róla.

Egy fontos dolog, amit mindenképpen meg kell jegyezned: Külön-külön ezek a jelek még nem jelentenek semmit. Ha azonban többet is észlelsz közülük, nem szabad figyelmen kívül hagynod őket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet