Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szem környéki, és a nyaki ráncok nagyon bosszantóak tudnak lenni, főleg, nyáron, ha egy mélyebb dekoltázsú ruhát szeretnénk felvenni. Idővel a bőr elveszíti rugalmasságát, petyhüdtté, és ráncossá válik.

Létezik azonban egy olyan természetes módszer, mely segítségével lassíthatjuk az öregedés folyamatát, és halványíthatjuk a már kialakult ráncokat is. Az biztos, hogy a ráncoktól soha nem lehet végérvényesen megszabadulni, de legalább enyhíthetjük a jelenlétüket. Mindössze annyit kell tennünk, hogy elkészítjük az alábbi természetes keveréket, és rendszeresen alkalmazzuk.

A természetes növényi olajok nagyon jó hatással vannak a bőr szépségére, és egészségére. Alkalmazzuk őket rendszeresen kívülről, és belülről is. Ezenkívül fontos az is, hogy a lehető legegészségesebben táplálkozzunk, együnk sok gyümölcsöt, és zöldséget, fogyasszunk minél több frissen facsart gyümölcslevet, és vizet. Ezek segítségével gondoskodhatunk arról, hogy bőrünk hosszabb ideig megőrizze rugalmasságát.

Az alábbi természetes pakolások pedig kifejezetten jó hatással vannak a bőrre, segítségükkel sokkal rugalmasabb, és fiatalosabb lesz a bőrünk.

Élesztős pakolás

  • a sörélesztő valóságos csodaszer a bőr számára. Csökkenti a ráncokat, hidratálja a bőrt, és serkenti a kollagéntermelődést.
  • Ehhez a maszkhoz szükségünk lesz egy natúr joghurtra, egy kocka sörélesztőre, és egy kocka búzacsírára. Turmixoljuk össze a hozzávalókat, majd a keletkezett péppel kenjük be a megtisztított arcunk, és nyakunk. Hagyjuk állni 15 percen keresztül, majd mossuk le. Hetente háromszor ismételjük meg ezt a műveletet.

Banános, rózsavizes pakolás

  • a banán serkenti a kollagén termelődést, rugalmassá, és fiatalossá varázsolja a bőrt. Törjünk szét egy banánt villával, adjunk hozzá egy teáskanálnyi rózsavizet, és néhány csepp természetes illóolajat. Húsz percet hagyjuk állni ezt a pakolást, majd mossuk le. Hetente háromszor ismételjük meg a műveletet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!