Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az ezüstkolloidot a harmincas években fertőzések ellen használták, egyesek szerint pedig “másodlagos immunrendszerként” viselkedik. A száj nyálkahártyáján keresztül gyorsan felszívódik a szervezetben, gyulladásgátló, erős parazitaellenes, gomba- és vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Több mint 650 féle kórokozót képes elpusztítani.

ezustkolloid-twice

Őseink úgy tartották, hogy az ezüst evőeszközök és edények képesek a főzéshez használatos vizet megtisztítani a különböző fertőzésektől, vírusoktól. Ezért készült például számos vallási rituáléhoz használt tárgy, mely több emberrel érintkezett ezüstből. Az ezüstkolloid szemcsék a belső szervezet fertőtlenítésére is ugyanígy jó hatással van.

Az ezüstkolloid tehát egy igen finom ezüstrészecskékből álló, tiszta vizes oldat. A jó minőségű ezüstkolloid oldatban hosszú idő után sem látható semmilyen zavarosodás, kicsapódás vagy üledék. Legfontosabb tulajdonsága, hogy már minimális mennyiségben is kiválóan pusztítja a gombákat, baktériumokat és a vírusokat. Orvosi kísérlettel bizonyított, hogy laboratóriumi körülmények között az ezüst 6 perc alatt elpusztítja a kórokozókat.

Az oldat a Candida albicans gomba okozta betegségnél is pozitív hatást mutathat, és a reflux-betegség gyógyításában is kiemelkedő jelentőséggel bírhat. Az antibiotikumhoz hasonló hatással működik, csak éppen nincsen mellékhatása.

Az ezüstkolloid működéséről jó ha tudjuk, hogy a vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza azok szaporodását, és pusztítja el. A gombák és baktériumok egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!