KezdőlapÉletmódEgészségEzzel az egyetlen hozzávalóval 3 nap alatt meggyógyíthatjuk az arcüreggyulladást!

Ezzel az egyetlen hozzávalóval 3 nap alatt meggyógyíthatjuk az arcüreggyulladást!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A hideg beköszöntével sokkal érzékenyebbek vagyunk a vírusos fertőzésekre, ezért ilyenkor nehezebb dolog kivédeni a betegségeket. Az arcüreggyulladás, és a vele járó fájdalom nagyon kellemetlen tud lenni, igyekezzünk minél hamarabb megszabadulni tőle.

arcureggyulladas

Az alábbiakban egy olyan megoldást mutatunk, mely segítségével alig három nap alatt megszabadulhatunk a makacs betegségtől.

Sok ember számára ismerős a téli hidegekben a feszítő fej-, arcüreg- vagy homlokfájdalom. Ezek bizony nagyon meg tudják keseríteni hétköznapjainkat, éppen ezért szabaduljunk meg a fájdalomtól minél hamarabb.

A gyógyszeres kezelés helyett válasszuk ezt a lehető legtermészetesebb, és nagyon hatékony megoldást.

Reszeljünk le egy tormát, adjunk hozzá ecetet, majd tároljuk egy lezárt edényben tíz napig szobahőmérsékleten. Néha meg kell kavargatni az edény tartalmát.Tíz nap elteltével naponta többször nyissuk fel az edényt, és legalább öt percig lélegezzünk mélyet belőle. Esténként öntsünk a keletkezett folyadékból egy rongyra, majd rögzítsük azt a homlokunkra. A kezelést öt napig végezzük, de már két-három nap után is érezni fogjuk a hatását.

Ajánló: Ezek a betegségek gyógyíthatók tormával

Egy másik megoldás lehet, ha lereszelünk 50 gramm tormát, majd beletesszük fél liter vízbe. Miután felfőtt lélegezzük be a keletkezett gőzt, úgy, hogy közben terítsük le a fejünk egy törölközővel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet