KezdőlapÉletmódEgészségFogfehérítés mindenkinek

Fogfehérítés mindenkinek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gyakran csak ámulattal figyeljük a sztárok, hírességek és egyéb médiaszereplők vakítóan fehér fogsorát, de ez nem egy olyan luxus, amit az átlagember ne engedhetne meg. A lézeres fogfehérítés egy olyan modern technológia, amely mindenki számára elérhető manapság.

A lézeres fogfehérítés elsősorban azoknak ajánlott, akik a dohányzástól, alkohol és gyógyszerfogyasztástól már nem rendelkeznek természetesen fehér fogsorral.

A fehérítési eljárás két féle lehet: a tulajdonképpeni fehérítés és a különböző foltok eltávolítása a zománcról – amit a fogorvosunk is elvégezhet a rendelőjében, de lehetőség van arra is, hogy a rendelőben peroxid alapú géllel kezelve a páciens szabadon végezhesse napi teendőit.

A fogorvos által elvégzett lézeres fogfehérítés hatékonyabbnak bizonyult mindeddig. Az orvos egy peroxid alapú gélt visz fel a fogakra, majd ezt ún. polarizált fénnyel sütteti, amely aktiválja a gélben található, fehérítő anyagokat, így ezek lassan fehéríteni kezdik a fogakat. Sőt! Képesek egészen átjárni a fogat, így nem csupán felületi fehérítést nyerünk.

A folyamatot több alkalommal is meg lehet ismételni, amíg el nem érjük a kívánt árnyalatot. Az eljárás nem jár fájdalommal, az eredmény viszont tartós. Káros mellékhatása viszont az, hogy érzékenyebbé teszi a fogakat (főleg sokadik terápia után), így nem ajánljuk a makulátlanul hófehér árnyalat kikezelését.

Maradjunk természetesek!

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet