Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az emberek több, mint fele küzd időszakosan alvási problémákkal. Ha valaki nehezen alszik el, vagy éjszaka felébred, és órákig forgolódik álmatlanul, annak számos oka lehet. A leggyakrabban azonban a stressz, szorongás okozza az álmatlanságot.

banantea

Az alábbiakban egy olyan receptet ajánlunk, melynek segítségével könnyedén megszabadulhatunk az álmatlanságtól, nyugtalanságtól. A banántea nagyon hatékony, hiszen számos olyan vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz, mely jó hatással van a szervezetünkre, és biztosítja az nyugodt állapotot.

Az első és legfontosabb dolog, hogy szerezzünk be bio, teljesen vegyszermentes banánt, hiszen a héjára is szükségünk lesz.

Tegyünk oda két és fél csésze vizet forrni. Egy nagyobb banánt alaposan mossunk meg, vágjuk le a két végét, majd tegyük bele a fövő vízbe. Tíz perc múlva vegyük ki a banánt, majd a keletkezett főzetet ízesítsük egy kevés fahéjjal, és igyuk meg lefekvés előtt egy órával.

A banánt pedig héjastól együtt vágjuk karikákra, és együk meg. Mennyei íze van, és az éjszakánk is sokkal nyugodtabb lesz tőle.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!